luni, 20 septembrie 2010

Papismul (romano-catolicismul)

Papismul la Dostoievski„... Catolicismul (papismul) este o credinţă necreştină... Catolicismul (papismul) Romei este mai rău decât ateismul... Ateismul propovăduieşte doar nimicul, Catolicismul (papismul) însă, merge mai departe, propovăduieşte un Hristos falsificat, contrar lui Hristos. Îl propovăduieşte pe Antihrist".„Idiotul” (IV, 1,7) Din cartea „CREDINŢA ORTODOXĂ ESTE SINGURA CREDINŢĂ DATĂ DE DUMNEZEU CARE NU NEGOCIAZĂ”, EDITURA „STUPUL ORTODOX”

Sfântul Marcu Evghenicul, mitropolitul Efesului, a fost un neînfricat mărturisitor al credinţei la Sinodul de la Ferrara-Florenţa... (21/1/10)Sfântul Marcu Evghenicul

Marcu Evghenicul: O figură harismatică, care şi-a lăsat o adâncă şi luminoasă pecete pe istoria Bisericii, este impusă cu o deosebită... (20/1/10)

Sfântul Atanasie din Paros Judecata cerului

Minunea înfricoşătoare a marelui făcător de minuni Spiridon, prin care a zădărnicit dorinţele papistaşilor uneltitori...

Sfinţi Polonezi care au primit martiriul din partea catolicilor

Apogeul prigoanelor din regiunea Helm şi Pontlaskia a avut loc în anul 1944 ... (6/6/09)La pomenirea Noilor Mucenici din Serbia:
Ortodoxia nu este nici o religie între alte religii, nici o confesiune între alte confesiuni.... (15/6/09)

Premizele Biblice ale erorilor papalităţiiNu există premize biblice ale erorilor papalităţii, aşa cum nu există acoperire revelaţională obiectiv valabilă pentru greşelile ... (28/1/2010)

luni, 20 sep., 2010

Ευσταθίου μεγαλομάρτυρος και των συν αυτώ.Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu