vineri, 7 ianuarie 2011

CAPUL SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL A FOST FURAT



Πού βρίσκεται σήμερα το κεφάλι του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου; – CAPUL SFÂNTULUI IOAN BOTEZĂTORUL A FOST FURAT ORTODOCŞILOR DE CĂTRE CATOLICI ÎN 1204. UNDE SE AFLĂ ASTĂZI? (GREEK - Πηγή: Περιοδικό “Road to Emmaus: A Journal of Orthodox Faith and Culture” (ιστοσελίδα http://www.roadtoemmaus.net/. Αναδημοσίευση από http://full-of-grace-and-truth.blogspot.com/2009/08/head-of-precious-forerunner-in-amiens.html.)


...
comentarii
el ianuarie 7, 2011 la 7:21 pm

Citat anul trecut o multime de preoti din mitropolia de la Paris au fost la o biserica catolica(nu cred sa fie catedrala mare a orasului) din AMIENS unde s-au inchinat capului Sf Ioan Botezatorul care s-ar afla ,dupa informatiile si parerea papistasilor acolo.

Dupa informatiile obtiunte de la preotul monah ortodox roman Atanasie (cu studii la Kiev) de la Manstirea ruseasca de maici Bossey(Bourgogne,aproape de orasul Auxerre)la Amiens s-ar afla doar o parte din craniul Sf Iaon Botezatorul si anume fata(oasele fetei).

Doamne ajuta.



elena d ianuarie 7, 2011 la 8:45 pm
#2 Răspunde
Citat Dupa cate am citit, capul Sf. Ioan Botezatorul se afla in Biserica Nasterii Domnului din Ierusalim intr-un paraclis.Doamne ajuta .!



el ianuarie 7, 2011 la 10:34 pm
#3 Răspunde
Citat errata este vorba de Manastirea de maici(fondata in 1946) tinand de Patriahia Ecumenica de la Bussy en Othe iar nu Bossey cum am scris mai sus.(va rog sa ma scuzati pt inadvertenta).

Soborul de preoti care a venerat anul trecut(2010) impreuna cu credinciosii moastele zise ale Sf Ioan Botezatorul de la Amiens sunt deasemenea romani ortodocsi.



Aetos33 ianuarie 7, 2011 la 10:50 pm
#4 Răspunde
Citat Sa stiti ca sunt autentice. Sunt furate din Constantinopolul ortodox in 1204 si exista dovezi ale autenticitatii lor. Eu insumi le/as venera, daca as ajunge acolo.


sursa:http://acvila30.wordpress.com/2011/01/07

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu